Κύπρος - 05/04/2021

Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!

Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), στην προσπάθεια της να δημιουργήσει στο κοινό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου Γ΄ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο, και παράλληλα να ωθήσει τον κόσμο να αθληθεί, ετοίμασε το πρόγραμμα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!».

Στόχος του προγράμματος, είναι για όλο το μήνα Απρίλιο, ο απλός κόσμος να καλύψει συλλογικά 9251 χιλιόμετρα (πρόκειται για συμβολικό νούμερο, που αντιστοιχεί στα τετραγωνικά χιλιόμετρα του νησιού μας), στηρίζοντας έτσι τους αθλητές μας στην προσπάθεια που θα κάνουν τον Ιούνιο.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην καθημερινότητα και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Μαΐου και θα συμπεριλαμβάνει αγώνες δρόμου αποστάσεων 10 χλμ. και 5 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 28 Απριλίου, ενώ μέχρι την Κυριακή 2 Μαίου μπορείς να ανεβάζεις τον χρόνο σου.

Πως θα λάβω μέρος;


1) Εγγραφή Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας και κάντε αναζήτηση τον Virtual αγώνα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας»

Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα
 • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής
 • Πακέτο αναμνηστικών με αποστολή στο σπίτι σας

Κόστος: 15 ευρώ


2) BIB Email

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και την πληρωμή, θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας!

Η πρώτη αποστολή email θα γίνει τη Δευτέρα 5 Απριλίου (για όσους έχουν ολοκληρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή την εγγραφή τους και μετά καθημερινά μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών.


3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει να διανύσετε οπουδήποτε στιγμή από τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Μαΐου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου.

Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξεις όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.


4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 2 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Virtual Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές.

Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα. Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!


5) Take a Selfie και Nominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!

Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.

Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος.

Χρησιμοποίησε το #TrexoumeMazi, #etch2021, #limassol2021 και το #TeamCyprus και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

 2. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 28 Απριλίου.

 3. Η δήλωση της επίδοσης (ή των επιδόσεων σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βελτιώσει τον χρόνο του) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Μαίου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε θα γίνουν δεκτές επιδόσεις που δεν συνοδεύονται από την αντίστοιχη φωτογραφία από οθόνη ρολογιού με GPS, ή smart watch, οθόνη διαδρόμου ή από εφαρμογή σε smart phone όπου θα αναγράφεται η απόσταση και ο συνολικός χρόνος.

 4. Η απόσταση που διανύει κάθε δρομέας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίση με ην απόσταση που έχει επιλέξει να κάνει κατά την εγγραφή του.

 5. Οι υψομετρικές διαφορές δεν θα συνυπολογίζονται στον τελικό χρόνο και στην τελική κατάταξη.

 6. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να διανύσει την απόσταση και να ανεβάσει τον βελτιωμένο του χρόνο όσες φορές επιθυμεί.

 7. Κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει μέρος με δική του ευθύνη και είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις δημόσιες αρχές σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό χώρο. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση επιβολής προστίμου στους συμμετέχοντες από δημόσια αρχή.

 8. Τέλος κάθε συμμετέχοντας δηλώνει τα παρακάτω: "Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετάσχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μου, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει όπως πτώσεις, κακές καιρικές συνθήκες, κυκλοφορία οχημάτων, αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του εικονικού αυτού αγώνα (virtual run) και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά το τρέξιμο μου. Ακόμα δίνω την έγκριση μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν τις selfie που θα ανεβάσω ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση. Τέλος, δηλώνω ότι έχω τρέξει εγώ ο ίδιος την απόσταση που έχω επιλέξει χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει άλλο μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, κλπ) και τα στοιχεία της επίδοσης που θα δηλώσω είναι αληθή."

 9. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή τις ημερομηνίες της διάρκειας των εγγραφών ή την διάρκεια του αγώνα.

 10. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να απορρίψει επίδοση συμμετέχοντα εφόσον την θεωρεί ψευδή ή μη ρεαλιστική.

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ομαδική εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
(Για να πραγματοποιήσετε ομαδική εγγραφή πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας