ΟΑΚΑ - 11/09/2022

Elle Run 2022

Το ELLE – η έντυπη αλλά και η ηλεκτρονική έκδοσή του – πάντα κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και πάντα με επίκεντρο τη γυναίκα, διοργανώνει και υλοποιεί δράσεις για την υποστήριξη του θεσμού Women in Society. Πρόκειται για μια ομπρέλα ενδυνάμωσης, ένα σύνολο ενεργειών που σκοπό έχουν τον παγκόσμιο διάλογο και την ενδυνάμωση της γυναίκας στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της σε όλα τα επίπεδα. Μία από αυτές τις δράσεις είναι και ο αγώνας δρόμου ELLE RUN.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το ELLE RUN επιστρέφει με τον 2ο αγώνα δρόμου καθώς και ένα σύνολο ενεργειών και εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση υγιών προτύπων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους εμάς, για τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο.

Σε θέλουμε δίπλα μας. Θα τρέξουμε όλοι! Θα τρέξουμε μαζί για να εµπνεύσουµε τις γυναίκες, να τις στηρίξουμε, να τις κινητοποιήσουµε ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Θα τρέξουμε για να προσφέρουμε. Θα τρέξουμε για καλό σκοπό, καθώς µέρος των εσόδων από τις συµµετοχές θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δυναμικών γυναικών με Πρόεδρο την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και μέχρι σήμερα στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Το 2ο ELLE RUN θα λάβει χώρα στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ «Αγορά» με αγώνες δρόµου 5 χλµ. και Baby Track 500μ. για τις μαμάδες που θέλουν να τρέξουν μαζί με τα παιδιά τους, ηλικίας έως 5 ετών. Στην διαδρομή των 5 χλμ., θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και ισοτονικά.

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία All About Running. Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στον Μαραθώνιο Νίκος Πολλιάς θα αναλάβει την επίβλεψη της χρονομέτρησης και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.Την ίδια στιγμή, ο αγώνας θα πλαισιωθεί από εθελοντές που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του event και θα φορούν ειδικό kit εθελοντή.

Τα πακέτα συμμετοχών:

Normal: 25€

Οι δηλώσεις συμμετοχής του Normal πακέτου που θα ολοκληρωθούν (εγγραφή και πληρωμή) έως και τις 20 Αυγούστου, θα έχουν μειωμένο κόστος 20€.

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip μίας χρήσης. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Την παροχή αναμνηστικής τσάντας μαζί με το T-Shirt της διοργάνωσης • Νερό, ισοτονικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα • Δώρα χορηγών

Για την «ΕΛΠΙΔΑ»: 50€

Όλα τα έσοδα των εγγραφών αυτών θα δοθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip μίας χρήσης. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Την παροχή αναμνηστικής τσάντας μαζί με το T-Shirt της διοργάνωσης • Νερό, ισοτονικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα • Δώρα χορηγών • Συλλεκτικό κόσμημα της διοργάνωσης

Ομαδική συμμετοχή: 15€

Για τη διαμόρφωση ομάδας είναι απαραίτητη η δήλωση 8+ ατόμων.

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip μίας χρήσης. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Την παροχή αναμνηστικής τσάντας μαζί με το T-Shirt της διοργάνωσης • Νερό, ισοτονικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα • Δώρα χορηγών

Αγώνας BabyTrack 500μ: 5€ για 1 παιδάκι + 1 συνοδό

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Νερό και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. • Δώρα χορηγών

Η διανομή όλων των πακέτων συμμετοχής στους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ το Σάββατο 10/9 από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Έπαθλα:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: 12-17, 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Πιστεύουμε σε έναν κόσµο όπου οι γυναίκες δεν θα χρειάζεται να δίνουν κανέναν αγώνα για να πετύχουν τα αυτονόητα. Μέχρι τότε, όµως, έχουµε πολύ δρόµο ακόµη και για να φτάσουµε πιο κοντά στον τερµατισµό, ελάτε να τρέξουµε όλοι μαζί, ενωμένοι, στο ELLE RUN.

Όροι συμμετοχής ELLE RUN

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA EDITIONS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ALPHA EDITIONS Α.Ε.», που εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, επί της οδού Αιγαίου αριθμός 28, ΑΦΜ 800448853 της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών (εφεξής ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει τη διοργάνωση αγώνων δρόμου με την ονομασία «ELLE RUN», μέσω της ιστοσελίδας που διαχειρίζεται με όνομα τομέα (domain name) www.elle.gr. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των προϋποθέσεων συμμετοχής στους αγώνες κάθε ενδιαφερόμενου, της διαδικασίας διεξαγωγής και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση «ELLE RUN», σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων συμμετοχής.

1. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής

-Κάθε συμμετέχων πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, για τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 5χλμ.

- Σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκου στην ως άνω κατηγορία (αγώνας δρόμου των 5km), ο ανήλικος συμμετέχων πρέπει να έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτού. Προς απόδειξη της συναίνεσης αυτής, στο πεδίο της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται η σχετική υπεύθυνη δήλωση του/των ασκούντος/ασκούντων τη γονική μέριμνα, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τον/τους τελευταίο/τελευταίους και αποτελεί προϋπόθεση για την έγκυρη εγγραφή και την εν γένει συμμετοχή του ανήλικου συμμετέχοντος.

- Στον αγώνα Baby Track 500μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας έως πέντε (5) ετών, για τη συμμετοχή των οποίων απαιτείται η συναίνεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών. Προς απόδειξη της συναίνεσης αυτής, στο πεδίο της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται η σχετική υπεύθυνη δήλωση του/των ασκούντος/ασκούντων τη γονική μέριμνα, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τον/τους τελευταίο/τελευταίους και αποτελεί προϋπόθεση για την έγκυρη εγγραφή του ανήλικου συμμετέχοντος.

-Κάθε συμμετέχων πρέπει να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής με online πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής του θα λάβει email επιβεβαίωσης με τις σχετικές λεπτομέρειες του αγώνα, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του event.

2. Αποποίηση ευθύνης διοργανωτή

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή σε αγώνα. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και αποδέχονται τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς του εξοπλισμού τους από τη συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς και τις συνέπειες αυτών. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι, υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι α) γνωρίζουν και αποδέχονται τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή στον αγώνα, β) έχουν την ανάλογη ικανότητα και εμπειρία και γ) η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε προβεί στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Με την αίτησή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα εγείρουν οιασδήποτε φύσεως αξίωση εναντίον των διοργανωτών ή συνδιοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής για οιαδήποτε υλική, σωματική ή/και ηθική βλάβη που τυχόν υποστούν οι ίδιοι ή/και οι συνοδοί τους ή/και προκαλέσουν σε οποιοδήποτε τρίτο από την εγγραφή ή/και τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα άλλως και σε κάθε περίπτωση παραιτούνται ρητά αυτών (αξιώσεων). Με την αίτησή του ο συμμετέχων βεβαιώνει ότι ενημερώθηκε και έλεγξε επισταμένως τα μέτρα ασφαλείας και δήλωσε πλήρη συμμόρφωση προς τους σχετικούς κανόνες ασφαλείας του αγώνα που του επιδείχθηκαν. Ο συμμετέχων παραιτείται εν γένει από κάθε δικαίωμα έγερσης αγωγής, προσφυγής, ένστασης ή άλλου ένδικου βοηθήματος για διαφορά ή ζήτημα που αφορά ή σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τη συμμετοχή του ή/και τη διεξαγωγή του αγώνα.

3. Διαδικασία συμμετοχής

– Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο www.elle.gr και στο www.myrace.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής, στην οποία θα αναγράψουν το ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΦΥΛΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, EMAIL, και κατηγορία με την οποία επιθυμούν να συμμετέχουν. Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν θα κληθούν να καταβάλουν και το αντίστοιχο αντίτιμο.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου αντιτίμου. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν επιτρέπεται η υποκατάσταση των συμμετεχόντων από τρίτους σε κανένα στάδιο της περιόδου εγγραφών.

– Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση του πακέτου συμμετοχής από άλλο δρομέα από αυτόν στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη συμμετοχή θα ακυρώνεται.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

4. Ακυρώσεις συμμετοχών/ επιστροφή χρημάτων:

Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο για λόγους υγείας και κατόπιν γραπτής ιατρικής βεβαίωσης και μόνο μέχρι την 26 Αυγούστου 2022. Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν μπορεί να γίνει δεκτό, για τεχνικούς λόγους. Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται μετά από σχετική αίτηση των ενδιαφερόμενων, μετά την παρακράτηση ποσού 5 ευρώ ως τραπεζικά έξοδα και έξοδα διαχείρισης. Οι όποιες επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται ένα (1) μήνα μετά το event.

5. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στους αγώνες διενεργείται με βάση του παρόντες όρους, οι οποίοι είναι σύμφωνοι με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (GDPR), καθώς και με τους ισχύοντες νόμους του εθνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Διευκρινίζεται ότι ο Διοργανωτής, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων των συμμετεχόντων, αναλαμβάνει την υποχρέωση να διασφαλίζει την τήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα αυτών και να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων τους. Με την αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής, οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων από τον Διοργανωτή και από την εταιρεία – συνδιοργατωτή του αγώνα με την επωνυμία Νίκος Πολιάς Ε.Ε και διακριτικό τίτλο «ALL ABOUT RUNNING», η οποία θα διαχειρίζεται μέρος της διαδικασίας εγγραφών στη διοργάνωση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διατηρεί με όνομα τομέα www.myrace.gr. Ο Διοργανωτής και ο συνδιοργανωτής συλλέγουν τα στοιχεία που υποβάλλονται από τους συμμετέχοντες και επεξεργάζονται ενδεικτικά τα εξής Προσωπικά Δεδομένα:

– Το ονοματεπώνυμο,

– Την ηλικία, το φύλο καθώς και

– Τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιπλέον, με την αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής, οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους και εκχωρούν τα αναγκαία δικαιώματα άνευ αποζημιώσεως και ατελώς προς τον Διοργανωτή και τον συνδιοργανωτή, προκειμένου να προχωρούν σε δημοσιεύσεις της εικόνας τους και των προσωπικών τους δεδομένων για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικούς σκοπούς (π.χ. δημοσιοποίηση κατάταξης, απονομής επάθλων κλπ).

Ο Διοργανωτής έχει θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας πληροφοριών και διαδικασίες προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα Προσωπικά Δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρούνται ασφαλή και πάντοτε σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας για την Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών της Εταιρείας .

6. Δημοσιότητα όρων

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στις ιστοσελίδες με όνομα τομέα (domain name) www.elle.gr και στο www.myrace.gr.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική διάρκεια καθώς επίσης να τροποποιήσει, οποτεδήποτε κατά την απόλυτη κρίση του, οποιοδήποτε από τους όρους του παρόντος διαγωνισμού ή ακόμα και να ματαιώσει τον διαγωνισμό και θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με κάθε πρόσφορο και κατά την εύλογη κρίση του μέσο.

7. Διεξαγωγή Αγώνων Δρόμου

Ως διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων δρόμου ορίζεται α) για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων το χρονικό διάστημα από 11/09/2022 και ώρα 09.00, έως και 11/09/2022 και ώρα 10.00 και β) για τον αγώνα των 500 μέτρων (Baby Track) το χρονικό διάστημα από 11/09/2022 και ώρα 10.00, έως και 11/09/2022 και μέχρι τον τερματισμό του τελευταίου συμμετέχοντα.

Η χρονική διάρκεια του αγώνα 5 χιλιομέτρων είναι 60 λεπτά από τη στιγμή εκκίνησης του αγώνα. Μετά από το χρονικό όριο αυτό οι συμμετέχοντες θα κινούνται στη διαδρομή με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι αγώνες δρόμου, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τον διοργανωτή χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: 5 χιλιομέτρων και 500 μέτρων (Baby Track) .

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τη διοργάνωση, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τα αποδέχομαι.

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ομαδική εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
(Για να πραγματοποιήσετε ομαδική εγγραφή πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας